Panik.

Nu sitter jag här och gråter. Fan också. Att det skulle hända just nu, när jag minst behöver det? Jävla skit. Jag vill inte vara kvar här längre. Jag vill bort. Jag bryr mig inte om vart, det här är fan bara ett ställe jag råkar bo på. Jag vill tyna bort, jag vill inte mer. Jag orkar inte ta mer. Jag vill inte. Jag vägrar. Hurfan kunde det här hända? 

... <3

Ska förmodligen träffa Emelie idag. Åwezzzuuum.

HAHAHAHAHAHAHAHAHH. Jag skrattar.

Vissa människor flyger. Andra faller.

Ytlig lycka kan få mig att må bättre, insåg jag nu. Bara för att jag inbillar mig att personer som inte har en jävla aning om hur jag mår, eller såna som gör det, bryr sig. Jag går egentligen upp på morgonen för att det finns folk som skulle bry sig om jag inte gjorde det. Jag orkar inte någonting. Orkar inte. Jag är trött hela tiden. Trött på människor, trött på saker. Trött på att bli sviken, trött på döden, bara trött...

Jag önskar att jag kunde födas på nytt. Jag önskar att kunde våga visa känslor, våga visa vem jag är. Jag önskar att jag kunde börja om, jag önskar att allt var annorlunda. Jag önskar att jag inte föll när någon inte kunde ta emot mig.

"Fett najs!"

Hej. Vaknade imorse och typ "Neeeeeeeeeeeej, inte skoooooollllaaaaaa". Men gick ändå (jag menar, vem skolkar första dagen?) och gjorde mig iordning typ. På fem minuter.
Blö, Evelin smsade hela morgonen och typ "Skynda dig då!" - det var kul. Sen möter jag Sanna och på vägen dit viskar jag "Evelin, Evelin, Evelin...". Lolz.
För jo, jag ville verkligen träffa henne. : D
När jag kommer dit låser Sanna cykeln (svikare </3) och jag vänder mig om och typ "Evelin!!!". Hon var extremt lång (typ 186321 meter jämfört med mig) men nedå. Hon och Elin (???) pratade och jag var skitnervös och kunde typ inte prata. Fråga inte varför?
Sanna var såklart blyg och osocial. </3
Jag var också ganska osocial, faktiskt. Eh. Men ändå.
Evelin är grymt otroligt fantastiskt söt, bara så ni vet det. :)
På vår rast så tvingade hon med oss (mig och Sanna + några andra som hängde med frivilligt fast tjaaa... Ville vi det?) och hon tog 30 kr (I think?) av mig för att handla Monster. Det blev 8 över, men jag gick för att hinna till lektionen. Så, jag fick inte tillbaka dem. 
Glömde jag säga att Evelin har supervassa naglar och rev mig så jag började blöda? Det gjorde inte ont, så jag är väl onaturlig. Onormal, snarare. :c 
Iaf så vet jag inte vad som hände i skolan för övrigt, jag brydde mig inte. :)

Sanna följde med mig hem och vi var skitoseriösa och skojade och misstolkade allting. Hehehehhehehehehhehe.

Och ja, Evelin är bra. 
Puss. 

BTW, Jo, det här är ett glatt inlägg, för jag är glad.   

RSS 2.0