Nahhhh

Nu är jag hos mormor. Ska se Twilight, igen. Mysigt. Korta, meningslösa inlägg, ohja.

Nao

Ge mig kaffe. Nao. Behöver.


k

Önskar att det var normalt. Önskar att mitt leende inte var så jävla påklistrat. Fyfan vad jag hatar att titta mig i spegeln och inte känna igen flickan som stirrar tillbaka. Hur lång tid har det gått nu? Jag håller inte räkningen. Orkar inte ens försöka. Inte igen.
Kommer ihåg när jag skrev upp alla viktiga datum, för att kunna hålla koll. Jag skulle aldrig gjort det. Skulle aldrig lagt till det som vana att hålla koll på sånt. Men ändå kanske jag trodde att jag hade kontroll då. Och nu. Hur lång tid har det gått? Sen allt det där viktiga? Sen farmor...? Håller jag inte ens koll på det? Det känns som en vecka. Två, max. 

Min fråga kvarstår. 
Hur lång tid har det gått? 


...

Du kan säga att jag ljuger. Du kan säga det om du vill. Det är bara vad du tror, men vadfan skulle jag ljuga om det för? Om du tycker att det är så jobbigt att prata med mig, så visst. Det är inte mitt beslut.

...

Jadu

Är så arg att jag inte kan skriva. Du är en väldigt liten människa som säger sånt. Fattar inte varför. Vi hade ingen kontakt, vi lät dig vara som du ville, så vad fanns det för anledning? Du behöver inte dryga dig, vi fattar att du inte gillar oss längre. Du behöver inte heller sitta och snacka skit om oss. Vi försöker åtminstone vara lite mognare, vi försökte låta dig vara så att vi kunde slippa bråka. Men det är du som skriver till oss, inte tvärt om. Du är inte värd vår tid, vi fattar att du har nya vänner, så låt oss vara så låter vi dig vara. Det är ingen mening med att vara omogen, vi har fattat sen flera månader tillbaka. Och låt mig säga att hon visst är mer älskad här, även om du inte älskar henne. Hon behöver inte dig för att vara älskad, vet du. Hon behöver dig inte alls. 
__

Imorgon ska jag träffa fjortis-Nattas kompisar Jens och Tony. Ojdå, kul. 
:P:P:P:P:P:P
^Så seriös är jag just nu. :P 

Flåt Natta, men du är en fjortis. :P

    


Lista


Jag är väl någorlunda seriös iallafall!


Höger- eller vänsterhänt:
Höger.

Humör just nu: Trött, glad och ledsen.

Kläder just nu: Svart t-shirt, gråa jeans med svarta prickar på. Strumpor. En randig en prickig.

Musik just nu: Silverchair.

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Pumpornas tid.

Längd och vikt: Jag är väl typ 160 cm, och vikt har jag ingen aning om. För mycket, antagligen.

Favoritväder: Varmt, så man kan gå utan tjocka ytterkläder. Eller när det är snö, men inte blött. ...jaaa.

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Kompis, solglasögon och en cola. :P:P:P

Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska.

Sparare eller slösare: Sparare... ibland. Fast nu är jag mer slösare.

Tror på liv på andra planeter: Ja. Vart skulle E.T. komma från annars då?

Ser du dig själv som tolerant mot andra: Tolerant? ):

Hur många barn har du, vill du ha: Venne.

Är du kittlig: Ne.

Snarkar du? Venne.
Stjärntecken? Lejon.

Rädd för insekter? Små spindlar (inte stora, de är inte läskiga.) Sen typ... Ja.

Största svaghet: Jag är osäker nästan hela tiden.

Det här är jag bra på: Vara galen, prata, göra grimaser, massor med mer. :P

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Tankeläsare.

Vad vill du jobba som? Något inom musik. Eller ja. Något annat.

Chips, morötter eller godis? Morötter. Eller godis. Viss godis. Inte allt. Och inte chips, det är äckligt.

Skriver du dagbok? Bloggen är som min dagbok. Resten som är privat sparar jag i mitt minne där ingen annan än jag kan se det.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ja, jag kommer pierca mig i läppen. Kanske bara på ett ställe, kanske på flera. Venne. Och tatuering, det vill jag ha på höften eller revbenen. (Det gör ont på revbenen, jag vet.). Vet också vad jag ska ha på tatueringen. Dock är mina föräldrar emot både piercingar och tatueringar, så jag väntar väl tills jag är arton då.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt. Mycket stökigt. Dock så ska jag göra om i mitt rum, så då kommer det bli fint igen, lovar!

Saltar du på maten? Nah. Om det behövs.

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Jag går i sjuan. :P:P:P

Brukar du sola? Nah.

Röker du? Nej.

Har du en besatthet? Mycket är jag besatt av. Inget idé att ens göra en lista, ni skulle gå vilse i den.


Igelkottar på poolens botten.

I morse började vi skolan tidigare för att vi skulle ha något som kallas Combos. Det handlade tydligen om mobbning, och vi ska göra en forumteater på 5 - 10 min för att visa hur det kan gå till. Vi gjorde också en övning vad gäller att stå för sin egna åsikt. Då kommer min kompis och ställer sig i fönstret som är ut mot korridoren. (Hon går inte i min klass, så hon hade rast vid det tillfället och stod alltså i korridoren.) Hon vinkade till mig. Jag vinkade tillbaka. Sen så visade hon sin tröja som hon köpte på Takida-konserten, genom att vrida sig lite. Sen stod vi där och lipade till varandra som vi alltid gör. Då hör jag en suck några platser bort och någon säger "men åååh, vad vill det där jävla emot?". Någon annan svarar "Hon vinkade till någon! Vem?". Jag blir lite irriterad, vänder mig om och fräser att  hon minsann vinkade till mig. Då får jag ett svar som "jävla emos som vinkar till varandra" och den andra svarar "men åh, jävla emo".
Jag bryr mig inte om vad de tycker om mig, men att de sitter där och pratar skit om min kompis när jag sitter bredvid. Vadfan tror de att de fått rätten att dömma folk för? Och hur moget är det på en skala? Det är inte som om att jag sitter och klagar på att de använder foundation på läpparna och kallar dem fjortisar precis. Och vad har min kompis gjort dem? Ingenting. Hon har inte ens pratat med dem.

Det fick mig att bli arg, och det blev inte bättre när min före detta bästa kompis sitter med en annan tjej, pekar på mig och fnissar. Vet att hon pratar så otroligt mycket skit om mig, men att hon inte ens kan hejda sig när jag är fem meter bort är ganska fantastiskt. 

Och sen undrar jag om min lillasyster verkligen är nio år. 
Signe:  Nästa vecka ska vi till äventyrsbadet och titta på igelkottar!
Thea: Varför skulle de finnas där..?
Signe: Ja, är inte det såna där fiskar som ... simmar runt?



 


Btw

Sa jag att jag har ont i nacken och inte kan prata bara för att jag var på konserten igår?
Det stör mig lite. Men jag är ganska euforisk ändå, så w/e.

Och nu har jag ätit en tallrik med korv. (Okej, inte en hel tallrik.) Jag är övermätt trots att jag inte åt så mycket. Usch, det är asjobbigt.

Men ändå så är jag ganska ":D:D:DDD:D:DDD:DD:D:DDDD" just nu. :DD


Konsert. <3

Dålig uppdatering, jag vet.

Igår vaknade jag vid tio. Lovade mig själv att städa innan konserten, men det blev såklart inte av. Istället gick jag runt och skickade sms till folk om ingenting och typ. sjöng massor med random låtar. Ja, så ser en vanlig dag ut. Sen åkte jag hem till farfar där jag (okej, mest mamma då) lagade mat. Sen ställde jag mig vid spegeln och tog överdrivet många egobilder bara för att min lugg såg okej ut. (Menar då spegeln, den där jätteupplysta överbra spegeln.) Sen så åkte jag hem. Fick sms från Sanna som det stod typ "snälla sminka dig! jag känner mig så överdriven!" i. Eh. Ja.
Sen hämtade Sanna och hennes familj mig. Vi åkte upp till biblioteket där kön började. Vi var med andra ord inte de enda som skulle se Takida. Det är awesome. När vi väl var där inne såg jag att Becca och hennes pojkvän var där. Det var lite sådär smått kul.
Sonic Syndicate var förband. Det var så jävla bra. Jag har velat se dem live ett bra tag nu, så  gissa om jag dog lite. Mina föräldrar stod några meter bort medans jag letade reda på några killar som gillade dem lika mycket som jag. Så stod jag där och var allmänt galen, skrek med i låtarna och hoppade som en kanin medans mina föräldrar himlade med ögonen.
Sen var det Takida. Jag drog med Sanna, och vi knuffade oss fram så vi såg åtminstone liiite. Faktiskt så såg jag ganska bra mellan folks axlar. Sanna är dock kortare än mig, så jag försökte hitta ett ställe där hon kunde se något utan att behöva bryta tårna för att hon står på dem.
Vi hamnade bredvid världens galnaste kille och bakom två andra galna killar. (En av de där killarna vände sig om och pratade med mig, och jag kan säga att han stank alkohol och tobak.)
Jag var som vanligt. Sjöng (skrek) med i låtarna och hoppade som en galning. 
När de sista låtarna spelades var det en kille som erbjöd oss plats framför honom, han såg nämligen att Sanna inte såg så mycket (och inte jag heller för den delen). Det var snällt. Fick lust att krama honom, för jag såg asbra där jag stod. 
Takida är tio gånger bättre live. Så. Jävla. Awesome.

Jag älskar konserter. Jag älskar känslan av att inte kunna andas, att vilja springa därifrån. Älskar känslan av att vara lycklig även om man står inklämd mellan två främlingar och hoppar in i folk. Älskar känslan av att inte bry sig om att kajalen ligger långt under ögonen. Älskar det.

Man kan inte säga så mycket mer. Det var awesome. Underbart. 

<3 


Spaceman

Veckan går segt. Allt är segt. Eller nej, inte allt. Mycket går för snabbt. Alldeles för snabbt. Ibland vill jag bara stanna tiden och få vara ifred ett tag, tänka över saker och ting.
Men ja, veckan går segt. Saknaden gör allt mycket segare.
Jag längtar tills helgen. Ska se "skrika", och sen på lördag är det Takida-konsert med Sanna. Det är awesome. Imorgon är det också matteprov. Kommer faila ganska stort, bryr mig inte. Eller jo, jag bryr mig, men jag orkar inte göra något åt det.

Nu ska jag bada, tvätta håret och allt det där som man måste göra för att känna sig fräsch. Eh, ja. Sen ska jag äta. Kommer höja volymen på musiken (The Killers atm) så att jag hör den överallt, för jag behöver det.

SPACEEMAAAAAAN


Kom igen, Lena! Vad skulle vi annars göra?

Dagen var inte så hemsk ändå. Men varken Evelin eller Sanna var i skolan, och det gjorde allt mycket sämre. Hade tydligen gjort alla läxor som var tills idag, förutom engelskan, men den blev uppskjuten till på torsdag. Var sjuk hela förra veckan, inte så konstigt att jag inte vet vilka läxor vi har. Hade panik när jag vaknade i morse på grund av vissa saker, men i skolan verkade jag sova. Märkte inte ens att jag kände någonting. Ingenting. Det var liksom. Tomt. Det var nästan skönt att inte känna något. Orkar inte med vissa känslor, de kan slänga sig i väggen. Och sen så finns det en känsla som de flesta får förr eller senare. Den kan vara bra eller dålig, och jag vill ta reda på vilket det är för mig.
Eftermiddagen har jag ägnat åt att skriva om vindkraftverk, och jag är nästan klar! Awesome. Sen ska jag läsa The Host/Genom dina ögon och sen ska jag sova. 
Åhhhh, borde verkligen ta up gitarren och spela, men jag orkar verkligen inte. Jag suger lite, ja.

Och så har jag lovat mig själv att nästa år bli en skötsam och lydig flicka som orkar förstå sig på andra människor. Fast det kanske jag redan gör. Men nej. Jag vill bli en Bailey. Jag vill se igenom, och lära känna människor. Såatteh. Jag vill se med hennes ögon, jag vill se. Vill inte blunda längre. 

Du måste vara blind, blind, blind.  För du kan inte se.   
 

This beat is killing us.

Är på "aw"-humör och är allmänt glad. : D
Såatteh.

www.rollspel.tk

Stenbrott - jag är inte gjord av sten

Mår bättre idag, men stannar hemma ändå. Vill inte smitta någon. Har tusen läxor att göra också.
Sitter här och lyssnar på Kent och längtar tills Mars. Och till jullovet, eftersom att Jossi kanske kommer hit då. Det skulle vara awesome.

Skulle förmodligen ta och skriva om något vettigt, men det orkar jag inte med. :)

Ok

Hade nyss sönder fläkten genom att välta hela den så att den ramlade över mig. Såklart så (efter att den landat på mitt huvud) landa på min fot. Aouch, säger jag bara. Min fotled var inte bra från början, det var knappt att jag kunde gå. När foten fått sig en rejäl smäll blev det inte lättare, det lovar jag.
Handen är inte ett skit bättre, så nu får jag ha det där bandaget. Ännu en gång, handikappad tjej, hej.

Borde ta och skaffa ett liv också, för det är något jag inte har.

Time For Miracles



<3

What's up with the thoughts?

Igår fick jag mina omdömen. Förväntade mig en rejäl utskällning om att jag måste skärpa mig i skolan, men alla lärare hade skrivit sånt som att jag "kommer klara målen med god marginal". Jag satt och gapade när jag läste det och typ "...va", för jag har inte jobbat sen skolan började. Det är riktigt dåligt av mig, det vet jag.
Sen såg jag ett program som fick mig att undra var fan jag har tagit vägen? Hon som provocerade alla genom att klä sig extremt, och när någon sa något dumt som "emohora" så kom jag nästa dag i ännu extremare kläder bara för att få dem att hålla käften. Jag som brukade vara jag. Vad i helvete hände med mig? När blev jag en sån som jag hatar att vara?

I natt drömde jag om att min mamma dog. Det var ingen övernaturlig-shit-ett-monster-jagar-mig-dröm, utan allt var som vanligt tills jag fick beskedet att hon var död. När jag vaknade grät jag så mycket att jag fick hålla munnen för handen för att inte skrika. Och det fick mig att inse att jag har varit ett jävla monster. Vadfan kan jag inte uppföra mig normalt för? Varför gör jag såhär? Mot farmor?
Jag är en hemsk flicka, och fan vad jag  ångrar det. Varför har jag inte brytt mig när det gäller farmors död? Vi stod ju fan nära varandra. Hur blev jag såhär förjävlig?


M som i Mandopando

Såg nyss att Mando var online på msn. Trodde först att det var någon annan eftersom att jag läste för snabbt. Blev onödigt happyface innan jag upptäckte att det bara var Manda. Nejmen. Blev sjukt glad att hon var inne. Det var ett tag sen vi pratade, och jag saknar henne som fan. Det är konstigt hur mycket man kan sakna någon, så nu sitter jag här och känner mig som en fjortis som nyss såg Idol-Danny på stan. Men ja, det är också konstigt hur mycket bättre min lilla ensamma dag blev bara för att hon loggade in.

Mandopando, jag älskar dig.
Det kommer alltid vara Mandoooopandoooo och Theeeaaaa ohja.

Puss på att du gjorde min dag lite gladare.
<3

Kommer-inte-på-rubrik: Rubrik

Ibland vaknar man med en glad känsla av att man är oövervinnerlig, att allt kommer gå bra och att man har rätt att känna sig söt. Ibland vaknar man med motsatta känslor som får en att vilja spy. Varför måste man vakna med en känsla överhuvudtaget? Kan man inte bara få bestämma själv under dagens gång hur det kommer att gå? Är så jävla trött på att känna mig dömd på grund av en känsla jag har när jag vaknar; nämligen den känslan av att vilja bita någon i ryggen innan jag vänder mig om och dör av att en hamster äter upp mig. Eller så kan man bara somna om istället för att dö, och hoppas att man vaknar med en annan känsla nästa gång.

Orkar inte med alla som pratar. Det flyter samman till en enda röst som mumlar tills jag inte står ut längre och springer därifrån med ett värkande huvud. Jag har omtänksamma, tysta grannar, föräldrar och klasskamrater. Eller inte.

asdsgfdsadsfaasfas

Är sjukt arg på allt och alla. Är det så jävla svårt att låta mig vara? Menar inte att folk ska ignorera mig, men de där kommentarerna kan ni trycka upp i röven, tack.

Vill binda fast någon mellan två lastbilar och köra iväg med den ena så att kroppen i fråga går av i ett stort jävla "splash".

/klad chey

...Retard

Sitter här och känner mig allmänt retarded på grund av saker som är för pinsamma för att någonsin nämnas igen. Men kul har jag. Sluta skratta kan jag inte, nej. Och när Zanna föreslog att jag skulle spela in när jag skrattar och lägga ut på YouTube började jag skratta ännu mer.
...jag är bra.

Men ja, för att prata om något annat som jag och Carro diskuterade förut är mensvärk. 

Huskurer

  • Värmekudde på magen
  • Värmeplåster på magen
  • Motion
  • Onani (eftersom orgasm kan medföra att kramperna lindras)

//wiki

...Vem är egentligen på humör att onanera när man har mens? ): Och sen kom Carro med andra fina historier jag tror att ingen vill höra.

Men ja. Oki. Jag är tråkig, har inget att säga. Inte heller något att göra, så jag infogar en bild som jag gjorde i Paint på typ fem minuter. :D


Den föreställer Neah när hon får missbildad hårfärg när hon egentligen ska bleka det, och hon.. åker.. Balder.
Heheheh.


"Hey there Delilah" -Snubbar på mopeder

Har äntligen gjort mig i ordning. Har egentligen lust att spy på alla modetidningar just nu. Har lust att spy på alla som är söta, för det sista jag känner mig just nu är söt.
Iallafall drog jag på mig ett par jeans och en tröja och stack ut till Shell där jag köpte choklad. Jag är nyttig.
Skulle egentligen stekt korv och kokat mackaroner, men jag orkade inte. Sen märkte jag att vi inte ens hade någon yoghurt hemma, så då sket jag i att ens rota i kylskåpet. Men när jag var halvvägs (Ja, Shell ligger 50 meter från mitt hus, men okej) så kom det två killar på moped som skrålade "Hey there Delilah". Jag kunde inte hålla mig för skratt så de stirrade på mig innan de körde iväg som två fulla galningar.

Jag gillar vårt villaområde.

:)

Nu sitter jag här med ett jävla bandage över högra handen. Handikappad tjej, hej. Ont som fan överallt, vill inte gå. Magen vänder sig ut och in.
Uäh.

Är jävligt pissed off över vissa saker (sånt som jag inte kan göra något åt alls) och skulle råda att ingen smsar just nu eftersom att ni riskerar att få dryga svar, eller inga alls. Och det leder till bråk, som i sin tur inte leder till något bra.

Ha en underbar dag ;);)

Any day, every day, forever.

Nu har jag kollat igenom min blogg, från första inlägget till det sista. Den innehåller skitsaker, inte ens saker som är värda att nämna. Det var inte därför jag skapade bloggen. Vart tog den där viljan vägen? 

Kommer numera försöka skriva om något vettigt i varje inlägg. (Lycka till!)
Bloggdesignen ska fixas också, såfort jag orkar göra mig i ordning och ta bilder. För det har det varit dåligt med på sistone.

Idag är jag sjuk. Springer fram och tillbaka från toaletten och spyr. Oj, drömdag. Fast blev genast på lite bättre humör när jag upptäckte att mina föräldrar glömt ta bort internet, så nu har jag obegränsat med musik igen. Och Adam Lambert kan man ju inte få nog av? Måste nästan se 2012  bara för att han har gjort en låt som heter Miracle som är med på den. Tror jag iallafall, orkar inte titta efter. Haha, jag är bra. *Ironi*

Skulle egentligen vara en riktig moralkärring och ta upp något som ur min synvinkel inte är bra, men det orkar jag inte. Kanske senare. Är inte på humör för att duskutera något. Och om man skriver sin synpunkt så leder det direkt till hetsiga diskussioner, och det är ingenting en sjuk, irriterad och allmänt sur tonåring som heter Thea orkar med.

Darling, let us live any day, every day, forever.


Men så nära får ingen gå.

Meningslöst inlägg. Min handled värker som fan, kan inte röra den. Önskar att en viss person loggar in på msn. Uäh. Lyssnar på random musik som jag inte har en aning om vad det är. Men okej, vissa låtar är väl bra. Kanske. Vet inte, orkar inte riktigt lyssna.

Aktiv_chey :P:P:P:P:P:P:P

Dö.


Låt mig leka dum och inte fatta vad du menar.

När jag åkte hem från Halmstad så fick jag extremt mycket tid att tänka, något som jag den senaste tiden försökt undvika till varje pris. Med Kent's nya album Röd i öronen så började jag sakna. Sakna personer, sakna saker. Sakna allt det där gamla som förut var så självklart. Slutade med att jag satt där och tyst för mig själv rabblade upp allt och alla som jag saknar och varför jag saknar just den/det. Vissa människor har lämnat mera spår hos mig, även om vi knappt träffats. Vissa kanske jag träffat typ. 5 dagar, andra flera år. Men ändå så är det olika. Jag hatar förändringar, jag hatar att själv förändras - vilket jag verkligen gjort den senaste tiden. Jag märker ju själv hur jag undviker att tänka på det gamla, sånt som gör ont att tänka på. Men varför? Jo, för att det gör ont. Men det gör ännu ondare att inte tänka på något i nåt år och sen plötsligt komma ihåg det bara för att man hör en låt eller se ett teveprogram. Varför väljer jag det som gör mest ont? Varför orkar jag inte med? Trodde inte att jag var så feg.

Har alltid sett mig som en ganska ärlig person, men det visade sig att jag ljög för mig själv hela tiden.
iRONiC, huh?

När jag tänker tillbaka på det där, när jag började tänka. Känns numera som ett ögonblicks svaghet. Men jag vet att det var viktigare än så, men snälla, låt mig leka dum och inte förstå vad jag förstår.

Hurricane <3

Hannah, jag älskar dig.

Livet är feint atm.

Åkte till Emelie i måndags, det var awesome. Behövde verkligen det.

Nu är jag hos Neah. Felle är här också. Vi har sovit över. Kollade på The Reeker igår. Den var inte läskig, utan snarare konstig. Mirrors var helt okej, vissa scener var bättre än andra. Vi sov kl 6 till klockan halv 12. Ville inte sova alls, men okej. Hade världens konstigaste dröm. Den var så jävla skrämmande, och ändå så underbar på något sätt.

Mamma kommer ta mitt internet, så aa, jag är lezzen_chey.
MEN JA, KOMMER PÅ NÅGOT ANNAT SÄTT ATT FIXA MUSIKEN, så käft. ):

Borde åka hem snart, men ne. Vill inte. Men ska.

Och jag saknar dig! (Inte för att du läser min blogg, så du kommer inte se det. Men om du såg det skulle du inte fatta att jag menade dig. Vi har inte pratat på ett tag, du saknar inte mig. Tror inte du bryr dig lika mycket längre, alls. Vet inte. Men jag saknar dig. Jag saknar dig otroligt mycket. Vi har inte setts sen sommarlovet.. Det var faktiskt då vi träffades. Men du har alltid funnits där för mig, speciellt när det och det hände. Du är den jag pratat med mest. jak sakknar deg! <3) 

RSS 2.0